Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ulvepuls

roman

"Ulvepuls" tar deg med på en reise inn i skogen sammen med med en ulvefamilie. Livet i en ulveflokk er både vilt, vakkert og vondt. Boken er en dramatisk og underholdende roman, men også en presis og ekte beskrivelse av rovdyrets kommunikasjon, levesett og atferd. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
"Ulvepuls" tar deg med på en reise inn i skogen sammen med med en ulvefamilie. Livet i en ulveflokk er både vilt, vakkert og vondt. Boken er en dramatisk og underholdende roman, men også en presis og ekte beskrivelse av rovdyrets kommunikasjon, levesett og atferd. Dette er en bok for deg som har et forhold til natur, ulver eller hunder, men kanskje like mye for deg som ikke har det og er nysgjerrig på hva som skjer i de dype skoger. Ulvepuls er basert på nyeste forskning og mangeårig felterfaring, og boken er viktig uansett hvor du står i ulvedebatten.

Medlemsvurdering:
Her blir jeg sugd inn i en fortelling så tett på både dyra og naturen rundt som jeg ikke trodde var mulig. Helt oppslukende, ikke til å legge i fra seg. Håper det kommer en oppfølger!

Trym25

Detaljer

Forlag
Fair forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
109
ISBN
9788282970679
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
20 x 13 cm

Kunders vurdering

T
Trym25 – 17.11.2022

– Her blir jeg sugd inn i en fortelling så tett på både dyra og naturen rundt som jeg ikke trodde var mulig. Helt oppslukende, ikke til å legge i fra seg. Håper det kommer en oppfølger!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ulvepuls:

Blå

Maja Lunde
Nedlastbar lydbok 
139,- 169,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv