Riesling
vinen, maten, opplevelsene
Walter Kieliger ; Merete Bø ; Sune F. Eriksen (Fotograf)
Denne boken omtaler i hovedsak viner fra områdene Mosel, Rheingau, Rheinhessen, Pfalz og Nahe. Hvert område har en innledende
tekst, ved Merete Bø, som karakteriserer vinen fra området. Matoppskrifter har vi også, disse er fra Walter Kieliger, og preger menyen på Frognerseteren. Les mer
Innbundet
Legg i
Vår pris:
362,-
Spar:
36,-Veil. pris: 398,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Denne boken omtaler i hovedsak viner fra områdene Mosel, Rheingau, Rheinhessen, Pfalz og Nahe. Hvert område har en innledende
tekst, ved Merete Bø, som karakteriserer vinen fra området. Matoppskrifter har vi også, disse er fra Walter Kieliger, og preger
menyen på Frognerseteren. Oppskriftene følges av vintips fra Walter, disse bestemmer plasseringen av den enkelte oppskrift
etter hvilken vin som anbefales som følge til maten. I tillegg har vinspesialist Merete Bø smakt på all maten underveis i
bokprosessen og kommet med sine anbefalinger til rettene. Dette understreker at det finnes ingen fasit i kombinasjonen mat
- vin. Les vinanbefalingene med åpent sinn, men la din egen gane få være med og bestemme!
- FAKTA
-
Utgitt:
2018
Forlag: Dinamo forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 242
ISBN: 9788280713261
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 22 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger