Opprinnelsen til (nesten) alt - Graham Lawton
Opprinnelsen til (nesten) alt - Graham Lawton

Opprinnelsen til (nesten) alt

; New Scientist (Utgiver) ; Jennifer Daniel (Illustratør) ; Lene Stokseth (Oversetter)

Se verden i nye, fascinerende sammenhenger! Denne lekne og gjennomillustrerte faktaboka passer perfekt for nysgjerrige og vitebegjærlige i alle aldre. Forord ved Stephen Hawking. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Verden som vi kjenner den

Se verden i nye, fascinerende sammenhenger! Denne lekne og gjennomillustrerte faktaboka passer perfekt for nysgjerrige og vitebegjærlige i alle aldre. Forord ved Stephen Hawking.

New Scientist er et populært vitenskapsmagasin med over fem millioner lesere verden over! Nå har de samlet sine beste krefter for å forklare oss opprinnelsen til (nesten) alt i denne fantastiske boka. 

Hvor kommer du fra? 
Hvor kommer vi fra, hvorfor er vi her og nøyaktig hvor er det egentlig vi skal? Visste du for eksempel at Månen ble skapt da en annen planet kolliderte med Jorden? At sex ble utviklet selv om det var unødvendig for reproduksjonen? Her finner du kart over meteornedfall, en tegneserie om kvantemekanikk, en oversikt over verdens eldste drinker, toalettpapirets historie og mye mer.

Er det sant at det lever flere mennesker nå enn det noensinne har levd på jorda? Visste du at lus har utviklet seg i takt med artene, og tilpasset seg henholdsvis mennesker, sjimpanser og gorillaer? Eller at det er funnet ca 130 meteoritter som trolig stammer fra Mars? Hvorfor brukte vi så lang tid å å finne opp hjulet? Og hvorfor ser Qwerty-tastaturet ut som det gjør? 

Forunderlige oppdagelser
Enten det handler om det monumentale eller det mikroskopiske, om språk, evolusjon eller sorte hull, er vitenskapen full av forbløffende og forunderlige oppdagelser og fantastiske historier. I denne boka blir et bredt spekter av vitenskapelige oppdagelser forklart på en leken og inspirerende måte. Stoffet er pedagogisk organisert i bolker, og bokas første del handler om universet, om The Big Bang, og universets tilblivelse. Så føler livets utvikling, utvikling av språk og tall – og til slutt en oppsummering av en rekke viktige og interessante oppfinnelser. 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Font
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 255
ISBN: 9788281693920
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The origin of (almost) everything
Format: 25 x 20 cm
Nr: 8094357
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger