Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Opprinnelsen til (nesten) alt

Se verden i nye, fascinerende sammenhenger! Denne lekne og gjennomillustrerte faktaboka passer perfekt for nysgjerrige og vitebegjærlige i alle aldre. Forord ved Stephen Hawking. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager

Verden som vi kjenner den

Se verden i nye, fascinerende sammenhenger! Denne lekne og gjennomillustrerte faktaboka passer perfekt for nysgjerrige og vitebegjærlige i alle aldre. Forord ved Stephen Hawking.

New Scientist er et populært vitenskapsmagasin med over fem millioner lesere verden over! Nå har de samlet sine beste krefter for å forklare oss opprinnelsen til (nesten) alt i denne fantastiske boka. 

Hvor kommer du fra? 
Hvor kommer vi fra, hvorfor er vi her og nøyaktig hvor er det egentlig vi skal? Visste du for eksempel at Månen ble skapt da en annen planet kolliderte med Jorden? At sex ble utviklet selv om det var unødvendig for reproduksjonen? Her finner du kart over meteornedfall, en tegneserie om kvantemekanikk, en oversikt over verdens eldste drinker, toalettpapirets historie og mye mer.

Er det sant at det lever flere mennesker nå enn det noensinne har levd på jorda? Visste du at lus har utviklet seg i takt med artene, og tilpasset seg henholdsvis mennesker, sjimpanser og gorillaer? Eller at det er funnet ca 130 meteoritter som trolig stammer fra Mars? Hvorfor brukte vi så lang tid å å finne opp hjulet? Og hvorfor ser Qwerty-tastaturet ut som det gjør? 

Forunderlige oppdagelser
Enten det handler om det monumentale eller det mikroskopiske, om språk, evolusjon eller sorte hull, er vitenskapen full av forbløffende og forunderlige oppdagelser og fantastiske historier. I denne boka blir et bredt spekter av vitenskapelige oppdagelser forklart på en leken og inspirerende måte. Stoffet er pedagogisk organisert i bolker, og bokas første del handler om universet, om The Big Bang, og universets tilblivelse. Så føler livets utvikling, utvikling av språk og tall – og til slutt en oppsummering av en rekke viktige og interessante oppfinnelser. 

Medlemsvurdering:
Veldig interessant og lærerik bok, kan anbefales både for ungdom og voksne.

Anne Pernille Hveem

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
255
ISBN
9788281693920
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The origin of (almost) everything
Format
25 x 20 cm
Nr
8094357

Kunders vurdering

A
Anne Pernille Hveem – 29.03.2017

– Veldig interessant og lærerik bok, kan anbefales både for ungdom og voksne.

I
Inger Torve Salater – 28.03.2017

– Spennende og nyttig bok for nysgjerrige barn

Oppdag mer

Bøker som ligner på Opprinnelsen til (nesten) alt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv