Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det som forandret verden

om innovasjonene og menneskene som forandret hverdagen for oss

Om innovasjonene og menneskene som forandret hverdagen for oss.
Noen ganger opplever vi evolusjon og andre ganger revolusjon. Begge forandrer verden, den siste mer enn den første. Denne boken omhandler dem begge. Les mer

544,-

598,- Spar: 54,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Om innovasjonene og menneskene som forandret hverdagen for oss.
Noen ganger opplever vi evolusjon og andre ganger revolusjon. Begge forandrer verden, den siste mer enn den første. Denne boken omhandler dem begge. Mest om teknologisk revolusjon og menneskene som får det til å skje. Nest mest om endringer som ikke nødvendigvis er basert på teknologi, men som likevel er viktig for oss. I sum er det forretningsmodellene disse er tuftet på som får ideene til å vokse og dermed endre hverdagen vår. Denne boken inneholder mange flotte historier om innovasjon, kreativitet, viktige personer, kultur, samarbeid og utvikling av teknologi som forandrer den verden vi lever i.
Google, Apple, Amazon og Alibaba er blant de meste verdifulle selskapene på verdens børser. Hvordan ble de startet og hva slags mennesker etablerte disse kjempene, samt hvordan skapte de enorme inntekter og millioner av arbeidsplasser? Hva kjennetegner de som lykkes? Boken tar for seg flere av de store selskapene og mange mindre selskaper, også norske, og deres vei mot suksess eller fiasko. Den røde tråden er hele tiden forretningsmodellene. Med sine mange historier og eksempler er denne boken interessant for alle og ikke bare økonomer, teknologer og gründere.

Detaljer

Forlag
Hegnar media
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
204
ISBN
9788271463731
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
22 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det som forandret verden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mor Teresa

María Isabel Sánchez Vegara
Innbundet 
181,- 199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv