Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ondskapens smil

Stina er en begavet ung forsker med begge bena solid plantet i bakken. Når hun møter Per, mister hun fotfestet. Han sjarmerer henne i senk. De gifter seg og får barn, men det viser seg at Per har en annen side, og snart begynner marerittet for Stina og barna. Les mer

399,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Stina er en begavet ung forsker med begge bena solid plantet i bakken. Når hun møter Per, mister hun fotfestet. Han sjarmerer henne i senk. De gifter seg og får barn, men det viser seg at Per har en annen side, og snart begynner marerittet for Stina og barna. Per ender opp en kort tid i fengsel, for deretter å emigrere til USA. Stina tror hun endelig er fri, men katastrofalt nok kommer domsavsigelsen om at Per får samværsrett med barna. Dette forandrer Stinas syn på livet og menneskets natur for alltid. Ondskapens smil løfter fram viktige menneskelige spørsmål som handler om tillit og mot, ondskap og godhet.

Medlemsvurdering:
Boka "Ondskapens Smil" handler om Stina. Hun er en ung, jordnær forsker. En dag møter Stina Per. Hun blir sjarmert i senk og - før hun vet ordet av det - er de gift og har barn sammen. Med det er på dette stadiet at Per viser en annen side av seg enn det Stina og barna har sett. Han havner i fengsel, for deretter å reise til USA. Dermed tror Stina hun er kvitt Per, men da hun får en domsavsigelse med Pers rett til samvær med barna, forstår hun dette er en allerede tapt kamp. Boka er utrolig bra. Den tar opp viktige temaer og spørsmål om bl.a. tillit og mot. Boka er tankevekkende og rørende med mange sterke følelser innblandet og stor dramatikk. Når du først har begynt å lese den, kan du ikke legge den fra seg.

L

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202515010
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Ondskans leende

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

L
L – 03.02.2007

– Boka "Ondskapens Smil" handler om Stina. Hun er en ung, jordnær forsker. En dag møter Stina Per. Hun blir sjarmert i senk og - før hun vet ordet av det - er de gift og har barn sammen. Med det er på dette stadiet at Per viser en annen side av seg enn det Stina og barna har sett. Han havner i fengsel, for deretter å reise til USA. Dermed tror Stina hun er kvitt Per, men da hun får en domsavsigelse med Pers rett til samvær med barna, forstår hun dette er en allerede tapt kamp. Boka er utrolig bra. Den tar opp viktige temaer og spørsmål om bl.a. tillit og mot. Boka er tankevekkende og rørende med mange sterke følelser innblandet og stor dramatikk. Når du først har begynt å lese den, kan du ikke legge den fra seg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ondskapens smil:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv