Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lørenskog-mysteriet

forsvinningssaken som ryster Norge

«Det perfekte mysterium | En tydelig, poengtert fremstilling, skrevet med driv og tempo. ... de som tørster etter mer true crime [kan] med fordel kaste seg over Lørenskog-mysteriet

Sindre Hovdenakk, VG

Den 31. oktober 2018 forsvinner Anne-Elisabeth Hagen fra sitt hjem på Lørenskog. Saken er blant norgeshistoriens mest omtalte. 

Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 1 virkedag

Tidenes kriminalmysterium

Den 31. oktober 2018 forsvinner Anne-Elisabeth Hagen fra sitt hjem på Lørenskog. Saken er blant norgeshistoriens mest omtalte.

Hennes ektemann, milliardæren Tom Hagen, kommer hjem til et trusselbrev med krav om ni millioner euro betalt i kryptovaluta. 28. april 2000 blir Tom Hagen pågrepet. Politiet mener han er skyldig, men lagmannsretten avviser  politiets begjæring om varetektsfengsling.

«Alle» har en mening om skyldspørsmålet. Dersom Tom Hagen er skyldig, er han en iskald drapsmann som fører alle bak lyset. Dersom han ikke er skyldig, har 70-åringen både mistet kona si og urettmessig blitt uthengt som drapsmann. Det finnes ingen andre alternativer.

TV 2s krimjournalister Magnus Braaten og Kenneth Fossheim har fulgt saken svært tett. I Lørenskogmysteriet tar de leseren med på innsiden av en unik politietterforskning. 

 

Medlemsvurdering:
En bok som er godt skrevet av journalister som helt tydelig tar oppgaven alvorlig og grundig. Dette er en sak som har opptatt meg helt siden vi hørte om den, for den handler om en dame omtrent på min egen alder. Det er kanskje derfor jeg har fattet mer interesse for denne forsvinningen enn andre. Som veldig mange andre så har jeg også en teori om hva som kan ha skjedd.

Inger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
311
ISBN
9788205546868
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
23 x 15 cm
Nr
8185816

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Det perfekte mysterium | En tydelig, poengtert fremstilling, skrevet med driv og tempo. ... de som tørster etter mer true crime [kan] med fordel kaste seg over Lørenskog-mysteriet

Sindre Hovdenakk, VG

Kunders vurdering

I
Inger – 22.09.2021

– En bok som er godt skrevet av journalister som helt tydelig tar oppgaven alvorlig og grundig. Dette er en sak som har opptatt meg helt siden vi hørte om den, for den handler om en dame omtrent på min egen alder. Det er kanskje derfor jeg har fattet mer interesse for denne forsvinningen enn andre. Som veldig mange andre så har jeg også en teori om hva som kan ha skjedd.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lørenskog-mysteriet:

Jakten

Linda Klakken
Innbundet 
390,- 429,-
 

Rand

Jan Kjærstad
Paperback 
199,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv