Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Rand

En avisartikkel forteller at en mann er funnet død på åpen gate bak Deichmanske bibliotek i Oslo. Dette er det første av en rekke uforklarlige dødsfall i byen. Mye tyder på at ofrene - samtlige med overraskende egenskaper og interesser - er drept av en og samme person. Les mer

99,-

149,- Spar: 50,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En avisartikkel forteller at en mann er funnet død på åpen gate bak Deichmanske bibliotek i Oslo. Dette er det første av en rekke uforklarlige dødsfall i byen. Mye tyder på at ofrene - samtlige med overraskende egenskaper og interesser - er drept av en og samme person. Men hva skjer når drapsmannen selv får ansvaret for etterforskningen? Med alvor og ironi tas leseren med på en annerledes morderjakt, og et streiftog inn i vår vestlige samtidskultur, med gløtt ned i sivilisasjonens avgrunner.
En drivende spennende og nihilistisk Oslo-roman, hundre år etter "Sult".

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203352263
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

D
Drodle – 30.09.2006

– I denne boka kommer vi inn i hodet på en kald morder, som utfører drap etter måfå-metoden, og det er dette som gjør boka så spennende. Det er en tankegang som de færreste vil anse som logisk, og det er uforutsigbarheten som gjør den til det den er. Likte du "American Psycho" ser jeg ikke bort i fra at denne boka kan falle i smak, dog denne boka heldigvis er fri for malende sexscener. Dette er den første boka av Kjærstad som jeg leste, den gav absolutt mersmak. Til nå har jeg 7 bøker av ham i bokhylla mi:) Sett av en kveld med stearinlys og vin, og kos deg!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rand:

Jakten

Linda Klakken
Innbundet 
390,- 429,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv