Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Alle klarer spagaten!

mykere og smidigere på fire uker - uansett alder

Det er en kjensgjerning at stram muskulatur spiller negativt inn ved blant annet ryggplager, og at en stiv kropp kan skape helseproblemer. Den populære japanske yogalæreren Eiko oppfordrer oss til å mestre fremoverbøyd spagat for vår egen helses skyld. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Utsolgt
Det er en kjensgjerning at stram muskulatur spiller negativt inn ved blant annet ryggplager, og at en stiv kropp kan skape helseproblemer. Den populære japanske yogalæreren Eiko oppfordrer oss til å mestre fremoverbøyd spagat for vår egen helses skyld. Det er aldri for sent å begynne - du er aldri for stiv!

Veien frem til skrevende sittestilling med albuene i gulvet tøyer ledd, muskler og vev i lår, korsrygg og hofter. Gjør du tre bestemte tøyninger i noen minutter hver dag i fire uker, vil du bli belønnet ikke bare med en mykere kropp, men med bedre blodsirkulasjon, bedre fordøyelse, bedre balanse, fastere muskulatur, mindre vondt i rygg, ledd og muskler samt klarere tanker og større sinnsro.

Den som behersker fremoverbøyd spagat vil dessuten erfare en mestringsfølelse som Eiko ved hjelp av en oppdiktet historie som løper parallelt med bokens treningsprogram, viser oss kan gi uttelling på en rekke livsområder.

Tøyninger inngår i mange ulike treningsformer, ikke minst yoga. Yogalærer Eikos tøyninger vil være til stor hjelp for den som ønsker å komme inn i de klassiske yogaposisjonene med større letthet.

Eiko er en japansk yogalærer fra Osaka som er svært populær i sitt hjemland, med hittil over 1 million solgte eksemplarer av Alle klarer spagaten! YouTube-videoen som ble lansert før boken, er hittil sett av rundt 6,7 millioner. I Japan går hun under navnet Dronningen av spagaten. Boken er utgitt i flere land.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
167
ISBN
9788202602260
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Even the Stiffest People Can Do the Splits
Format
23 x 22 cm
Nr
8177813

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alle klarer spagaten!:

Yoga

Maria Fürst
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv