Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

I balanse med riktig mat, farger og yoga

God helse er nøkkelen til et godt liv. Hva kan du selv gjøre for å oppnå det? Denne boken gir råd om hvordan du med riktig mat, farger og yoga kan få bedre helse og en god livskvalitet.
God helse handler om hvordan du kan bli mer bevisst på hva som styrker din kropp og sjel. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Spiral
Sendes innen 3 - 10 dager
God helse er nøkkelen til et godt liv. Hva kan du selv gjøre for å oppnå det? Denne boken gir råd om hvordan du med riktig mat, farger og yoga kan få bedre helse og en god livskvalitet.
God helse handler om hvordan du kan bli mer bevisst på hva som styrker din kropp og sjel. God helse handler om hvordan du tar vare på hele deg.
Verdens helseorganisasjon (WHO) definerer helse som en tilstand av komplett fysisk, psykisk og sosialt velvære og ikke bare fravær av sykdom eller lyte.
Helsedirektoratet jobber for at befolkningen skal få god helse og gode liv. Deres anbefalinger; riktig ernæring og fysisk aktivitet skal legge grunnlaget. Planlegging av et riktig kosthold er viktig. Kombinert med fysisk aktivitet, vil det bidra til vekst, utvikling og daglig tilfredshet og velvære.
Boken er delt inn i fem temaer som beskriver energier som er beroligende, rensende, foryngende, energigivende og kjærlighetsgivende for kroppen.
Energi handler om hva som påvirker oss. Det kan være opplevelse innen alt fra musikk, farger, mat og duft til mennesker. Noen av oss har mye energi og bobler over av overskudd, mens andre har lite energi og mangler tiltak. Vi opplever de ulike mulighetene for å få økt energi i kroppen forskjellig, så lytt til din kropp og sjel om hva som er best for deg. Ubalanse i energiflyt i kroppen kan påvirke fordøyelsen.
Boken er skrevet som et samarbeid der ernæringsrådgiver og forfatter Siv Henningstad har skrevet om mat, fargespesialist og forfatter Tove Steinbo om farger, og yogainstruktør og hudpleier
Mari Lundstadsveen om yoga.

Detaljer

Forlag
Midtskog gård
Innbinding
Spiral
Språk
Bokmål
Sider
112
ISBN
9788299829816
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
I balanse med riktig mat, farger og yoga
Format
21 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I balanse med riktig mat, farger og yoga:

Yoga

Maria Fürst
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
272,- 299,-
 

Yoga

Ulrica Norberg
Paperback 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv