Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Yoga anatomi

«Yoga anatomi» gir deg en dypere forståelse for hvilke deler av kroppen som skal være aktive når en posisjon utføres på riktig måte. Ved hjelp av detaljerte anatomiske illustrasjoner får du et tydelig bilde av hvordan det skal se ut. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
«Yoga anatomi» gir deg en dypere forståelse for hvilke deler av kroppen som skal være aktive når en posisjon utføres på riktig måte. Ved hjelp av detaljerte anatomiske illustrasjoner får du et tydelig bilde av hvordan det skal se ut. Du får vite hvordan spesifikke muskler påvirkes av bevegelsene i leddene, hvordan justeringer av en posisjon kan forsterke eller redusere effektiviteten og hvordan ryggsøylen, pusten og holdningen henger sammen. Du kommer til å se posisjonene og bevegelsene i et nytt lys og vil få mange aha-opplevelser.

Uansett om du er nybegynner eller har praktisert yoga i mange år, er «Yoga anatomi» et uvurderlig referanseverk. Boken er også svært nyttig for alle andre som jobber med idrett, trening og helsefag og trenger grunnleggende kunnskaper om menneskets anatomi, som naprapater, fysioterapeuter og personlige trenere.

Leslie Kaminoff og Amy Matthews er internasjonalt anerkjente eksperter og lærere i anatomi, pusteøvelser og trening. «Yoga anatomi» er en utvidet, oppdatert og forbedret utgave av den internasjonale bestselgeren «Yoga Anatomy» (ikke utkommet på norsk tidligere).

Medlemsvurdering:
Dette er utvilsomt den beste og mest lærerike yogaboka jeg har lest. Illustrasjonene er fantastiske, og viser hvilke muskler som brukes i de ulike posisjonene. Selv om terminologien kan virke litt overveldende når man aldri har studert anatomi, liker jeg hvordan den språklige presisjonen gjør at man faktisk forstår hva som skjer i kroppen når man praktiserer yoga. Dette vil også være en fantastisk bok for alle som ønsker å undervise i yoga!

Geir Andersen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
276
ISBN
9788293493167
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Yoga anatomy
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

G
Geir Andersen – 04.04.2019

– Dette er utvilsomt den beste og mest lærerike yogaboka jeg har lest. Illustrasjonene er fantastiske, og viser hvilke muskler som brukes i de ulike posisjonene. Selv om terminologien kan virke litt overveldende når man aldri har studert anatomi, liker jeg hvordan den språklige presisjonen gjør at man faktisk forstår hva som skjer i kroppen når man praktiserer yoga. Dette vil også være en fantastisk bok for alle som ønsker å undervise i yoga!

G
Gitte L. – 04.04.2019

– Ble anbefalt denne av en venn, og har ikke angret på at jeg kjøpte den. Merker at jeg har enda større glede av yogapraksisen min nå som jeg satt meg litt mer inn i hva som egentlig skjer i kroppen når man utfører de ulike posisjonene, og hvordan justeringer av en posisjon kan forsterke eller redusere effektiviteten. Fascinerende å lese om hvordan ryggsøylen, pusten og holdningen henger sammen. Dette er ikke en uttømmende bok om yoga (det kan ingen bok være), men et utrolig flott referanseverk. Utrolig fint at den er blitt oversatt til norsk!

A
Ann – 20.06.2018

– Endelig er denne kommet ut på norsk!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Yoga anatomi:

Yoga

Maria Fürst
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hegel
Ny!

Hegel

Sigurd Hverven
Innbundet 
399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv