Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Mens orkesteret fortsetter å spille

"Christian Tybring-Gjedde gjør seg faktisk veldig bra i bokform!(...)Jeg har forresten glemt å si at han skriver overraskende godt!" Arild Rønsen, arildronsen.no

«I Norge får man ingenting for å gjøre store ting og store ting for å gjøre ingenting». Siden Christian Tybring-Gjedde ble innvalgt på stortinget for FrP i 2005, har han vært en av de mest markante og kontroversielle stemmene i den politiske offentligheten. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager
«I Norge får man ingenting for å gjøre store ting og store ting for å gjøre ingenting». Siden Christian Tybring-Gjedde ble innvalgt på stortinget for FrP i 2005, har han vært en av de mest markante og kontroversielle stemmene i den politiske offentligheten.


Hvor mye innvandring tåler det norske samfunnet, før det som splitter oss blir sterkere enn det som holder oss samlet? Hvordan skal det gå med vårt felles prosjekt hvis det særegent norske skal erstattes av en flerkultur? Hva skjedde med individets ansvar for seg selv og sitt eget liv, og hvem er det som til syvende og vil sitte igjen med regningen for den kostbare norske modellen? Dette er spørsmål Christian Tybring-Gjedde stiller seg i denne boken.


Mens orkesteret forsetter å spille er et varsku om den rådende utviklingen i «verdens rikeste land». Her tar Tybring-Gjedde et kraftig oppgjør vedtatte politiske sannheter, men han går også i rette med sine mest høylytte kritikere, på Løvebakken og i mediene, som han hevder er med på å kneble en helt nødvendig debatt om vår felles fremtid.

Medlemsvurdering:
Boka tar opp svært viktige problemstillinger som angår oss alle. Den bør derfor også leses av alle - fordi vi i Norge til nå har levd alt for beskyttet. Vi er antagelig overhodet ikke forberedt på hvilken framtid vi egentlig står overfor. - Hvis vi da har noen framtid... i det hele tatt. Takk for en flott bok - håper den når ut til mange.

Evy Hansen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
299
ISBN
9788202453831
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
21 x 14 cm

Bla i boka

Anmeldelser

"Christian Tybring-Gjedde gjør seg faktisk veldig bra i bokform!(...)Jeg har forresten glemt å si at han skriver overraskende godt!" Arild Rønsen, arildronsen.no

Kunders vurdering

E
Evy Hansen – 03.11.2015

– Boka tar opp svært viktige problemstillinger som angår oss alle. Den bør derfor også leses av alle - fordi vi i Norge til nå har levd alt for beskyttet. Vi er antagelig overhodet ikke forberedt på hvilken framtid vi egentlig står overfor. - Hvis vi da har noen framtid... i det hele tatt. Takk for en flott bok - håper den når ut til mange.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mens orkesteret fortsetter å spille:

Siv

Siv Jensen
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
 
666
Ny!

666

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-
Offer
Ny!

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Handlekurv