Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Mens orkesteret fortsetter å spille

«I Norge får man ingenting for å gjøre store ting og store ting for å gjøre ingenting», skriver Christian Tybring-Gjedde i denne boken - hvor han gjør opp Norges økonomiske, politiske og kulturelle regnskap. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«I Norge får man ingenting for å gjøre store ting og store ting for å gjøre ingenting», skriver Christian Tybring-Gjedde i denne boken - hvor han gjør opp Norges økonomiske, politiske og kulturelle regnskap.

Medlemsvurdering:
Boka tar opp svært viktige problemstillinger som angår oss alle. Den bør derfor også leses av alle - fordi vi i Norge til nå har levd alt for beskyttet. Vi er antagelig overhodet ikke forberedt på hvilken framtid vi egentlig står overfor. - Hvis vi da har noen framtid... i det hele tatt. Takk for en flott bok - håper den når ut til mange.

Evy Hansen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202455187
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014

Bla i boka

Kunders vurdering

E
Evy Hansen – 03.11.2015

– Boka tar opp svært viktige problemstillinger som angår oss alle. Den bør derfor også leses av alle - fordi vi i Norge til nå har levd alt for beskyttet. Vi er antagelig overhodet ikke forberedt på hvilken framtid vi egentlig står overfor. - Hvis vi da har noen framtid... i det hele tatt. Takk for en flott bok - håper den når ut til mange.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mens orkesteret fortsetter å spille:

Siv

Siv Jensen
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv