Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Fiskeanatomi

Boken beskriver fiskenes ytre og indre anatomi, med hovedvekt på benfisk (teleoster). De viktigste sykdommene innen hvert organsystem er også omtalt. I tillegg er det kapitler om anatomiske forhold hos bruskfisk, kjeveløs fisk, spesiell anatomi for en del viktige norske fisk, og om fiskenes opprinnelse og systematikk. Les mer

799,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Boken beskriver fiskenes ytre og indre anatomi, med hovedvekt på benfisk (teleoster). De viktigste sykdommene innen hvert organsystem er også omtalt. I tillegg er det kapitler om anatomiske forhold hos bruskfisk, kjeveløs fisk, spesiell anatomi for en del viktige norske fisk, og om fiskenes opprinnelse og systematikk. Målgruppene er veterinær- og fiskehelsestudenter, veterinærer, fiskehelsebiologer, fiskebiologer, ansatte i fiskenæringen og biologer ellers.
Harald Kryvi er professor emeritus i zoologisk anatomi på Institutt for biologi, UiB. Han har særlig forsket på utvikling av muskulatur og skjelettsystem hos fisk, og har mottatt Meltzerprisen og Bonnevie-prisen for god forskningsformidling. Han er æresmedlem i Norsk biologforening. Kryvi er også aktiv som kunstner, og er kjent for sine anatomiske kobberstikk.
Trygve Poppe er professor emeritus i fiskesykdommer ved NMBU Veterinærhøgskolen, der han har vært professor siden 1990. Han har særlig arbeidet med patologi og fiskevelferd. Poppe er forfatter/medforfatter til flere lærebøker, og har mottatt Pegasus-prisen og VESOs formidlingspris for god kunnskapsformidling.

Medlemsvurdering:
Nydelige tegninger, bilder og layout, stas å lese. Anbefales!

Camilla

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
256
ISBN
9788245037333
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
26 x 22 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

C
Camilla – 20.10.2021

– Nydelige tegninger, bilder og layout, stas å lese. Anbefales!

O
Olaug Flatnes Bratbak – 22.09.2016

– Informativ og lettlest.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fiskeanatomi:

Laks

Randulf Valle
Innbundet 
349,- 399,-
 

Ørret

Lars Nilssen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv